12. juli 2010

Sand på havnen…

Der er sandskulptur festivalen på Hundested Havn i disse dage. 3 af verdens bedste sandskulptører har kaste sig over temaet ”Guder og helte” Det er russeren Pavel Mylnikov, inderen Sudarsan Pattnaik og danske Martin Tulinius, der tryller med 168 tons finkornet grus, som i deres kyndige hænder er genopstået som to 7 meter høje skulpturer.IMG_6052IMG_6053 IMG_6054

12 kommentarer:

 1. Hvor er det dog imponerende!

  Jeg var lige ved at køre til Hundested i går, men varmen gjorde mig luddoven. Vi bor ellers få kilometer fra. Jeg må derud og opleve de utrolige skulpturer i virkeligheden :-)

  Klem og ha' en dejlig solskinsdag, Inge!

  SvarSlet
 2. De er rigtig flotte Madame.. og det var uhyggeligt varmt.. :-))
  En dejlig dag og klem til dig :-)

  SvarSlet
 3. Hvor flot !!

  Men jeg har ofte tænkt på, hvorfor disse kunstnere vælger at arbejde med sådan et materiale - det er jo desværre ikke særligt holdbart. Og arbejdet er vel det samme ?

  SvarSlet
 4. Jeg tror det er flygtigheden i materialet der driver værket, som med isskulpturer, det i hvert fald det der gør at jeg er så facineret af disse skulpturer, både i sand og is, de ændrer sig hele tiden og tilsidst er de væk..

  SvarSlet
 5. Flotte skulpturer, de må da have vandet sandet tit ellers ville det vel falde sammen ? Hvis det ikke var fordi det er for varmt til at have køretøjet på, så havde jeg da også lige suset en tur forbi...men det må vente til en anden gang....

  SvarSlet
 6. Wauw, det er sgu godt nok imponerende hvad de kan med sand :-))

  Hvor længe bliver de stående, skulpturerne ??

  SvarSlet
 7. @REJEN.. der var ellers rigtig mange MC'er deroppe i går, ikke alle var i fornuftigt køretøj.. der er noget med hvilket sand de bruger, som gør at det holder længere, det må ikke være runde sandkorn... hmmm kan ikke rigtig huske det.. :-))

  @Annette.. ja de er meget imponerende, jeg aner ikke hvor længe de holder, det er nok vejrafhængigt vil jeg tro. De er hegnet ind, så børn og barnlige sjæle ikke kan komme ind og hoppe i sandet.. :-))

  SvarSlet
 8. WOw så flotte disse var da....fikk omsider lastet ned bildene...hyttenettet er utrolig tregt av seg....
  Send gjerne varme hit....16 grader her nå.
  Tenkte å ta bilde av min mor og Major men lot det være, hehe:))
  Ha gode dager, siesta midt på dagen høres fornuftig ut:))
  Klemmer:))

  SvarSlet
 9. Det ser utrolig flot ud! Sikke et kunstværk og så i et sådan materiale.

  Hvis du selv tænker på at prøve noget lignende, kan du bestille grus og sand hos os online. Rigtig dejlig sommer til dig.

  Mvh Grus Direkte ApS

  www.grusdirekte.dk

  SvarSlet
 10. Billeder kan være tunge at læse ind på en ustabil forbindelse, så du må ha' tålmodighed Guri.. varmen er pustet op mod dig, håber du kan mærke det :-))
  Klemmer til dig :-))

  SvarSlet
 11. Vi har også set sandkunstnere arbejde her på egnen, det er meget fascinerende. Nogen af kunstnerne sad endda på deres skulpturer, mens de arbejdede, så deres værker er utroligt holdbare og kan stå meget, meget længe i næsten al slags vejr.

  SvarSlet
 12. Ja Pia, det er meget facinerende at se dem lave skulpturene.. spændende hvor længe de holder på havnen i Hundested..

  SvarSlet