28. juli 2010

G’morn grrrrr…

Jeg er træt, natten er for kort når vækkeuret ringer 05.30.

Ja ja.. jeg kunne da bare gå tidligere i seng om aftenen, men sådan virker det desværre ikke for mig. Af en eller anden grund kan jeg ikke huske morgen-træthedsfølelsen om aftenen, jeg kan heller ikke huske at jeg lovede mig selv at gå tidligt i seng…

Det føles dumt lige nu!!

Jeg hiver lige mig selv op ved hårrødderne.. om 1 time - efter 2 x cykeltur og 1 x togtur, så er jeg på mærkerne igen og klar til at ta’ livtag med dagens udfordringer og glæder.IMG_6329

I må ha’ en dejlig dag derude i verden.. :-)

6 kommentarer:

 1. Godmorgen, Inge - åh jeg føler med dig, men man vågner jo som regel op efter lidt tid. Jeg håber du får en god dag inde i byen.

  Sikke en smuk rose du har!

  Varme klem til dig :-)

  SvarSlet
 2. Godmorgen Madame.. ja jeg er vågen nu, og verden er igen lys og venlig og et skønt sted at være.. :-)
  Nogle gange er de tidlige morgener bare trælse og nogle gange er de helt suveræne.. afhænger af om det er vækkeurets larm der vækker mig, eller jeg selv slår øjenene op til en dejlig dag.
  Varme klem retur til dig.. :-)

  SvarSlet
 3. Også en god dag til dig. Det kan være svært at komme i seng i disse lyse dage :-)

  SvarSlet
 4. Tak Lene.. ja og alle andre dage hele året.. jeg er ikke god til at finde min seng om aftenen, med mindre jeg er så træt at jeg ikke kan bevæge mig.. :-)) og det hævner sig jo ind i mellem.

  SvarSlet
 5. Det er helt klart tarveligt, at vi B-mennesker er nødt til at stå op så tidligt :-)
  Hvis jeg selv kunne bestemme (og det kan jeg jo på et tidspunkt), er min soverperiode ca. 01-08, men jeg har det præcis lige som dig - skal dog først op kl. 6 - men det er drønsvært at finde sengen inden midnat... jeg har også glemt om aftenen, hvad jeg halvt bevidstløst lovede mig selv om morgenen om at gå tidligt i seng.
  Det er da godt, vi ikke bliver utidige som små børn, når vi er trætte ;-)

  Sov godt, når du når så langt...

  SvarSlet
 6. Ja det er surt at man tvinges til at være både A og B-menneske, sent i seng og tidlingt op.. ;-)) Jeg kunne også fint leve med at komme i seng v. midnatstid og stå op et par timer senere end jeg gør i dag. Normalt står jeg også først op kl. 6, men vi er jo ferieramt herinde, så jeg har været nødt til at møde tidligt nogle dage..
  Hihi... somme tider kan jeg altså blive urimeligt utidig, hvis jeg mangler søvn ;-))

  SvarSlet