24. juli 2010

Til salg…

Hjørnegrund til salg, på udvalgte tidspunkter…. et af tidspunkterne er lige nu. Jeg gider ikke ha’ en hjørnegrund når der skal skovles sne, og jeg gider ikke ha’ en hjørnegrund når der skal klippes hæk.IMG_6319Mere arbejde til i dag, men så fint og skarpt som hos genboen, kommer vores hække aldrig til at stå. 

Hækken skulle nok ha’ været klippet for længe siden, men det nåede vi så ikke lige. I går eftermiddags blev vi færdige med den ene langside, og som det pynter.. nu kan vi komme fra huset og til bilen uden problemer. Første læsfuld hækaffald er på traileren og står bare og venter på at Kara åbner om nogle timer.IMG_6317 IMG_6318 Alle mine hortensiaer har mirakuløst overlevet vinteren i potterne. Nogle af dem var engang blå, nu er de pink og lyserøde allesammen. De skal da heldigvis ikke klippes…. endnu… :-)

6 kommentarer:

 1. Ja, der er jo ikke så meget andet at sige end: god fornøjelse med hækklipningen, kunne du ikke have taget buskrydderen med hjem, så var det da gået lidt hurtigere...hehe

  SvarSlet
 2. Jeg ved, hvad du taler om - vi bor også på en hjørnegrund ;) men hvis jeg skal være ærlig, så klarer min mand både klipning af hæk og fjerner sneen om vinteren - uden at kny :)

  SvarSlet
 3. Godmorgen, Inge, her har hækken også lige fået en tur - hvor er dine hortensiaer dog smukke! Jeg har en hvid hortensia i en potte, og den overlevede også isvinteren. Vi bor på en hjørnegrund, og jeg kan nikke genkendende til, hvad du skriver om hjørnegrunde ;)
  Klem og ha' en dejlig lørdag!

  SvarSlet
 4. Jeg kender turen, så god arbejdslyst :-))
  At farven ændres på hortensiaen, skyldes jordbundsforholdet, men det ved du måske. Ha, ha.. godt at den ikke skal klippes ☺

  SvarSlet
 5. Lige nu kan jeg ikke helt gennemskue hvordan du får mindre hæk at klippe hvis din grund ikke er en hjørnegrund (men har heller ikke sovet så meget som jeg burde), men derimod ved jeg at i to er hamrende skrappe til den der hækklipperi og at det er overstået inden jeg når ud får at rose :-))

  God arbejdslyst...knus

  SvarSlet
 6. @REJEN... jo for pokker det skulle jeg ha' gjort, og sat savklingen på, så ville der være bunde i hæk og buske på ingen tid... OG meget åbent.. :-))

  @Helle K... God mand du har dig.. og det har jeg såmænd også, men jeg synes egentligt det er meget hyggeligt at vi hjælpes ad..:-)

  @Madame... En hvid hortensia´.. det vil jeg da se på, hvis der skal nye til næste år.. Ja hjørnegrunde har fa... skabt.. :-)

  @Pia... Ja jeg ved godt jeg piner dem lidt. Har set man kan købe noget i plantecenteret som vil gøre dem blå igen, men jeg får det bare aldrig gjort.. :-))

  @Annette... Hvis vi havde naboer på begge sider ville de forhåbentlig klippe på deres side, her skal vi selv klippe begge sider af den ene langside... Kommunen kommer ikke og gør det på deres side (vejsiderne... :-)) Knus

  SvarSlet