7. juli 2010

Velkommen hjem og god tur ud…

Nikka er kommet hjem fra Australien, Carl er dernede endnu, men kommer forhåbnentlig inden alt for længe, hvis alt falder fornuftigt på plads.

Line og Benja flyver til Canada på mandag, for at holde 3 ugers ferie sammen med Oma og Opa.

Louise fløj til Island i søndags, hvor hun skal bo og arbejde en måneds tid.

Det er ikke nemt at samle alle de unge denne sommer. I går aftes lykkedes det næsten, Louise og Carl var med i tankerne og snakken.. :-)ungerne Det var en dejlig aften på terrassen her i Bymarken, med masser af snak og grin. iPhone eller HTC.. fede oplevelser i Nepal og Australien, ny lejlighed med plads til familieforøgelsen, mure der skal væltes og gulve der skal lægges, Holland var det bedste hold.. grill, nye kartofler og mormor salat, kakaomælk med is, vand, cola og vin. Uha hvor vi nyder det, når de er her allesammen.IMG_5966

4 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt, når det næsten lykkes at samle hele den lille familie. Det bliver ret spændende med den familieforøgelse, kommer de unge mennesker til at bo i nærheden, så du rigtig kan nyde barnebarnet?
  En rigtig dejlig aften til jer deroppe i nord.

  SvarSlet
 2. Det bliver rigitg spændende med en lille baby i familien, den først på alle sider.. og de unge bor her i byen, og de har heldigvis ingen planer om andet.. :-))
  Knus og en dejlig aften til dig dernede i det orange hav..

  SvarSlet
 3. Det lyder vel nok hyggeligt, Inge - sikke nogle forfløjen unge mennesker :-) Men sikke en masse de oplever, det er vel nok dejligt!

  Ha' en skøn sommerdag, klem!

  SvarSlet
 4. Ja vores unge kommer vidt omkring, derfor er det også så skønt når det ind i mellem lykkes at samle flere af dem samtidig..
  Sommerknus til dig..:-))

  SvarSlet