1. juli 2010

Det blomstrer omkring hytten…

Ud over nogle syrener, har vi ikke sået eller plantet deroppe i skoven, tvært imod, den store buskrydder er jævnligt i brug for at holde naturen lidt i ave, bare sådan så vi kan komme lidt rundt på grunden. De forrige ejere var mere have interesserede end vi er, men det er vi ved at få bugt med. Naturen klarer så glimrende sig selv, også selv om jeg ind i mellem “hader” den lidt med en buskrydder. Vilde hindbær og brombær bliver i løbet af et års tid, til et ufremkommeligt krat. Det har vi prøvet, og det gider vi ikke. Alle mulige selvsåede vilde blomster, bregner og blåbær er derimod mere end velkomne, det er skønt at komme derop en fredag sidst på dagen, og begynde weekenden med at plukke en vild sommerbuket til havebordet.©IngeSandvad2010 ©IngeSandvad2010©IngeSandvad2010 ©IngeSandvad2010 ©IngeSandvad2010 ©IngeSandvad2010

I ønskes alle en dejlig dag, forhåbentlig i sol og varme.

6 kommentarer:

 1. Hej Inge som sædvanlig smukke billeder, hvor dejligt med alt den vilde natur....god dag også til dig

  SvarSlet
 2. Se, det lyder jo vældig bekendt...
  Træerne, som næsten ikke var der for 13 år siden, truer nu med at kvæle os, og jeg har så svært ved at overbevise John om, at de skal VÆK!
  Der er masser af træer i skoven, så jeg behøver dem ikke til at skygge for min tilværelse lige omkring huset :-)
  Men naturgrund: ja tak ;-) det er så hyggeligt.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle dejlige billeder, Inge! Man skulle næsten tro, det var vores have, du beskrev - for det er præcis sådan, vores have ser ud og passes :-)

  Ha' en skøn sommerdag, klem til dig!

  SvarSlet
 4. "De forrige ejere var mere have interesserede end vi er, men det er vi ved at få bugt med." Hahahahaha. Inge, for filan da hvor jeg skraldgrinede.......

  Men ja, det er i vist og det gør ikke spor. Naturen rundt om jeres lille hus i skoven er jo så dejlig helt af sig selv. Og der er jo ingen grund til at tillægge staudebede som kan give øget stresshormon....Knus

  SvarSlet
 5. Naturen kan til tider blive for omklamrende.
  Jeg kan sagtens forsåt, at I rydder grunden, så man får lys og luft omkring sig. Specielt når man bor inde i en skov. Så må man have et fristed med luft omkring sig.
  En buket vilde blomster er bare så smuk.

  Rigtig god weekend, Inge :)

  SvarSlet
 6. @REJEN.. Tak for roser, ja tæmmet vild natur er skøn..:-))

  @Ellen... Ha ha.. åhhh hvor det også lyder bekendt, det er mig der vil ha' luft og Hasse mener træerne skal være der..:-))

  @Madame... Uhhh tak, så kan jeg godt forstå I har så mange dyr hos jer, det er jo et eldorado for dem, når naturen får lov næsten at passe sig selv..:-))

  @Annette... uha staudebede og mig...Nej det går vist ikke..:-)) så får du bare endnu mere arbejde..

  @Lone... Ja naturen i fri dressur er lige voldsom nok, men vilde blomster er skønne. :-))

  Og en vidunderlig fredag aften til jer alle
  Knus fra mig til dig :-))

  SvarSlet