4. juli 2010

Jeg er forelsket…

… og der er ikke langt fra forelskelse til handling her i hjemmet.. noon-ur

Lone har skrevet om et fedt ur, et noon ur, som hun har set hos Anette, altså helt ærligt.. jeg var bare en lille bitte smule nysgerrig, jeg skulle ikke ha’ nyt ur, jeg trænger slet ikke til et nyt ur, og jeg ville da under ingen omstændigheder købe et nyt ur, og slet ikke på nettet uden at ha’ rørt ved uret, jeg sværger det ville jeg altså ikke.. :-))

Helt ærligt… ;-) jeg ved ikke helt hvad der skete, men lige pludselig dingede der en ny mail ind, med en ordrebekrætelse på et nyt ur, og så kan man da ikke gøre for det kan man vel…??

10 kommentarer:

 1. nej nej...det er bare noget, der pludselig sker :-)
  Tillykke med dit nye ur...i øvrigt
  ;-)

  SvarSlet
 2. Åhhh tak Anne, var lige ved at tro, det var noget jeg havde gjort.. og tak, jeg glæder mig til at se det..:-)

  SvarSlet
 3. hehe....synes uret var flott og klart du bare MÅTTE ha det:)) Slik er det bare...av og til:)) Shoppping på nett er jeg god på...etter vi flyttet på landet er det et must:))
  Nyt kvelden min venn, knus:)

  SvarSlet
 4. Tak Guri, hvor er jeg glad for at du forstår mig ;-) jeg er god til shopping både i den virkelige verden og på nettet, er specielt god til "rigtig udsalg" altså de gode butikker, der har helt reelt udsalg, hvor de sætter det ned de har haft på hylderne hele tiden.
  Og hvor man kan være heldig at spare en god del penge, på lækre kvalitets varer, hvis man har is i maven, og venter lidt, og selvfølgelig tar' med at man ikke altid har "tingen" lige når den dukker op.
  og en dejlig aften til dig, knus

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare flot, Inge - jeg kan sagtens forstå dig :-) Tillykke med nyerhvervelsen!
  Og ha' en dejlig aften, klem :)

  SvarSlet
 6. Ihhhh tak Madame, jeg trænger til forståelse lige nu.. he he..:-))
  Varme klem og en dejlig aften til dig, der jo kan nyde sommeren i det fri i næste uge også.. :-)

  SvarSlet
 7. Ja mit svar undrer dig nok ikke :P Uret er FEDT og jeg tror du bliver glad for det. Jeg har samme model i lilla men synes det du har valgt er superflot!! TIllykke med uret ;) Og uha jo da - et nyt ur kan man altid bruge - faktisk er det lidt en slags smykke ;)

  SvarSlet
 8. Tak for inspiration Anette, jeg glæder mig til det kommer. Du fik lige skabt et behov der.. håber firmaet er taknemmelige..
  hi hi..:-)

  SvarSlet
 9. Nok er jeg også impulsiv og var også ved at bestille det med det vuns. Men lige netop et ur må jeg se live, før jeg kaster mig ud i det :))

  Stort tillykke med købet! Jeg er ikke spor misundelig ;)

  Som dig manglede jeg heller ikke et nyt ur. Jeg er faktisk rigtig glad for det, jeg har, hvor urskiven er så stor som en tvebak.
  Men Noon uret er superflot.
  Jeg er meget spændt på, hvad du syntes om det.

  Mange sommeraftenhilsener fra mig :)

  SvarSlet
 10. Nej jeg kunne da heller ikke drømme om, at købe et ur, jeg ikke har rørt ved, på internettet, så det kan ikke være noget jeg har gjort..
  Jeg er hamrende spændt på om det er en kikser.. hvis det er så må jeg betale de lærepenge, hvis ikke, ja så kommer armene op, med et ny ur på.
  Varme sommerhilsner til dig

  SvarSlet